Portfólió

SMAPPLAB

Cégnév: SMAPPLAB Kft.
Befektetési összeg: 30 000 000 Ft
A Társaság regionális és országos csapdarendszerek kialakításával foglalkozik, aminek köszönhetően az egészen kis gazdáktól a legnagyobb gazdaságokig tud előrejelzést biztosítani. A társaság saját fejlesztésű digitális kártevő csapdája két fő részből áll. Az egyik része a kamera és kommunikációs modul, míg a másik része maga a csapda, ami a kártevők megfogásában játszik fontos szerepet. Az egység egyszerűen telepíthető a területre, ahol automatikusan minden nap készít egy képet a csapda tartalmáról, amit elküld a Társaság szerverére, ahol megtörténik az adatfeldolgozás a képfelismerő szoftverrel. A kép mellett lokális hőmérséklet és páratartalom adatokat is mérnek, aminek a permetezési időkapuk meghatározásánal van fontos szerepük. A gazda egy linken keresztül bármikor eléri a naprakész adatokat, amiket egy grafikonon jelenítenek meg. Az adatok alapján a cég automatikusan előrejelzi az ideális permetezési időkapukat, amikor a kijuttatott permetszer hatékonysága a legmagasabb

Compocity

Cégnév: Compocity Kft.
Befektetési összeg: 30 000 000 Ft
A Compocity célja egy zöld, városi komposztáló rendszer gyártása és a köré épített folyamatos szolgáltatás nyújtása, amely révén egyszerűen és játékosan lehet városi környezetben is komposztálni. Az öko-robot előkészíti a tápanyagot a talaj számára szaktudás és napi gondozás nélkül, teljesen szagmentesen. A kültéri eljárásokkal szemben sokkal gyorsabban és egy magas tápanyag tartalommal rendelkező anyagot ültethetünk a talajba. Egy játékos applikáció segíti a városi közösségek hosszútávú elköteleződését azáltal, hogy mérhetővé teszi számukra, mit is jelent a hozzáadott értékük a zöldkörnyezet számára

Hypomo

Cégnév: Hypomo Ltd.
Befektetési összeg: 7 500 000 Ft
A Hypomo egy online jelzáloghitel közvetítő platform, amely célul tűzte ki, hogy a technológiai újításai révén a hitelfelvevők számára a folyamat gyorsabb, egyszerűbb és átláthatóbb legyen, mintha személyesen vennék igénybe egy papír alapon dolgozó hitelközvetítő szolgáltatásait.

ThinkOut

Cégnév: ThinkOut S.R.L.
Befektetési összeg: 56 054 800 Ft
A ThinkOut cash-flow elemző és prognosztizáló szoftvert üzemeltet KKV-k számára, amelynek segítségével a múltbeli bankszámla mozgások alapján. Valós-időben, pontos képet nyújt a cégek számára az aktuális pénzügyi teljesítményükről, illetve a jövőre vonatkozóan is előrejelzést ad.

Space Invoices

Cégnév: Studio 404 d.o.o.
Befektetési összeg: 55 661 124 Ft
A Space Invoices dobozos számlázó és dokumentumkezelő szoftvert fejleszt és üzemeltet, amely API-ként egyszerűen integrálható más szoftverekbe. Invoice-as-a-service megoldása révén nagyobb hozzáadott értéket és új bevétel forrást biztosít ügyfeleinek.

Metis

Cégnév: Metis Finance Kft.
Befektetési összeg: 7 500 000 Ft
A Metis KKV-k számára kínált olyan adatelemző megoldást, amely a bankszámlájuk, könyvelési adataik és egyéb külső információ források (pl. az adott iparágra jellemző trendek) alapján nyújtott támogatást az aktuális és a jövőben várható pénzügyi teljesítményükre vonatkozóan. A cég applikációja lehetővé tette volna banki tranzakciók imortálását, kategorizálását, számlák kiegyenlítését, illetve a lejárt kötelezettségek és követelések hatékony nyomonkövetését és azok cash-flow-ra gyakorolt hatását. A társaság már megszüntette tevékenységét.

Hobbiz

Cégnév: Hobbiz Service Kft.
Befektetési összeg: 7 900 000 Ft
A Hobbiz olyan online oktatási platform létrehozását tűzte ki célul, melyen keresztül, oktatóvideókra való előfizetéssel elsajátíthatóak a különböző kézműves technikák alkalmazása, valamint az ehhez szükséges alapanyagok is megvásárolhatóak.

Péntech

Cégnév: Péntech Kft.
Befektetési összeg: 40 000 000 Ft
A PénTech egy online számla finanszírozási platform, mely lehetőséget nyújt KKV-knak, hogy pár gombnyomással áthidalják likviditási problémáikat. Mindezt átláthatóan, alacsony költségek mellett, teljesen online egy mesterséges intelligencián alapuló kockázati algoritmus segítségével.

Recart

Cégnév: Recart Technologies Kft.
Befektetési összeg: 29 000 000 Ft
A Recart értékesítőknek, webáruházaknak segít, hogy hatékonyabban érjék el ügyfeleiket. Személyre szabott hirdetési platformot fejlesztenek Facebook Messenger alkalmazásra, egyéni és személyreszabott kampányokban segítenek és a teljes folyamatot lefedik megoldásaikkal.

Fitpuli

Cégnév: Fitpuli Kft.
Befektetési összeg: 49 950 000 Ft
A Fitpuli egy mobilalkalmazás, amely gyakorlatias támpontokat ad ahhoz, hogy munkavállalók hogyan tudnak egészségükre nagyobb hangsúlyt helyezni. Az összes elérhető okoskarkötővel, fitnesz trackerrel és okosórával használható de önállóan is működik. Javítja a munkavállalók egészségtudatosságát és konkrét visszajelzéseket ad napi teljesítményükkel kapcsolatban.

Complytron

Cégnév: Complytron Kft.
Befektetési összeg: 29 996 220 Ft
A Compyltron AI technológia alapján képes kapcsolatot találni két vagy több weboldal között. Ezzel a technológiával ki lehet mutatni, ha egy üzleti entitás kapcsolatban van bármilyen szankcióval sújtott gazdasági társasággal. A szolgáltatás célja, hogy hogy segítsen ügyfeleinknek eleget tenni a terrorizmus és a pénzmosás finanszírozásának megakadályozása érdekében megalkotott törvényi előírásoknak.

Aeriu

Cégnév: Aeriu Smart Solutions Kft.
Befektetési összeg: 30 000 000 Ft
Az Aeriu csapata logisztikai folyamatokat automatizál drónok segítségével, ezzel gyorsítja a munkafázisokat és csökkenti a balesetek kockázatát. A drónok beállításai a megrendelő cég szükségleteire szabhatóak, az eszköz pedig azonnal továbbítja a beszkennelt adatokat, így pontosabban felmérhetőek a készletek.

H4

Cégnév: H4 Customized Software Zrt.
Befektetési összeg: 60 000 000 Ft
A H4 Customized Software Zrt.-t egy nemzetközi, szoftverfejlesztésre és üzleti konzultációra szakosodott csoport tagja, melynek központja Németországban van. Német mérnöki elképzeléseket valósítanak meg magyar, lean rendszerben dolgozó fejlesztői csapattal egy budapesti központi irodában. Előnyük elsősorban a nagyon rugalmas munkavégzésben rejlik, mellyel a vevők elképzeléseit igen gyorsan meg tudják valósítani és a szoftverbe építeni. Az üzleti modell lényege a SaaS rendszer, azaz a szoftvert szolgáltatásként értékesítjük, jól tervezhető és könnyen a költségvetésbe illeszthető havi díjakkal.

DreamJobs

Cégnév: DreamJo.bs Zrt.
Befektetési összeg: 29 948 590 Ft
A Dreamjo.bs egy új generációs állásportál, ahol regisztrálhatod a céged, és álláshirdetéseket tölthetsz fel kreatív módon, vizuális eszközökkel. Azon dolgoznak, hogy mindenki tudatosan dönthesse el a részletgazdag profilok alapján, hogy hol érezné jól magát, hol tudna boldogan dolgozni. A cégek náluk megmutathatják magukat, ők pedig elérjük akit keresnek: a fiatalokat, a legprofibbakat, és az egy a millióból munkavállalót is.

Cloudent

Cégnév: Cloudent Kft.
Befektetési összeg: 29 996 116 Ft
A Cloudent projekt egy olyan globális fogászati platformot szeretne létrehozni, amelyen keresztül a felhasználók (a fogászati rendelők, beszállítóik és páciensek) a fogászati terület minden spektrumát el tudják intézni, legyen szó időpont foglalásról, adminisztrációról, leltárról, vagy új termékek és szolgáltatások beszerzéséről.

Antavo

Cégnév: Antavo Informatikai Kft.
Befektetési összeg: 22 000 000 Ft
Hűségprogram Nemzetközi Brandeknek. Egy marketing szoftvert fejlesztő cég, amivel nagy brandek és kereskedők szorosabbra fűzhetik a kapcsolatukat a vásárlókkal. Túlmenve a vásárlások jutalmazásán, az ember mindennapjaiban tudják őket elérni - ha elmennek futni, vagy ha visszaviszik újrahasznosítani használt ruháikat. Ügyfeleik között van a világ egyik legnagyobb játékcége, és számos divatcég, pl a Jimmy Jazz, Luisaviaroma, Simply B.

bedrock.farm

Cégnév: bedrock.farm Kft.
Befektetési összeg: 30 000 000 Ft
A bedrock.farm automatizált megoldása kifejezetten éttermek számára állít elő egész évben kiemelkedő minőségű fűszernövényeket, ehető virágokat, gyógynövényeket. Beépített szenzorokkal folyamatosan kontrollált, állandó körülményeket biztosít a növények számára. Könnyű és gyors telepítési feltételeivel a bedrock.farm segítségével az éttermek rengeteg szállítási feladatot és költséget spórolhatnak meg.